Тушеная капуста с курицей в мультиварке

Мультиварка – кухонне начиння унікальна. Вона може бути використана для приготування практично будь-якої страви. При цьому, смак страв виходить просто неповторний, унікальний. Що вже говорити про те, що їжа, приготована таким способом, корисна для здоров’я, містить максимальну кількість мікроелементів і вітамінів.

Приготувати тушковану капусту в мультиварці досить просто. Досить мати хороший рецепт. Один з них ви можете прочитати прямо зараз.

Тушкована капуста з куркою в мультиварці

Тушкована капуста з куркою в мультиварці – просто прекрасна прикраса будь-якого святкового столу. Вона припаде до смаку людям будь-якого віку. Виходить дуже смачною і м’якою.

Для приготування нам будуть потрібні наступні інгредієнти:

  • Білокачанна капуста – приблизно 600-800 грам;
  • Курка (стегно, гомілка – що більше подобається) – 0,5 кг;
  • Ріпчасту цибулю – велика цибулина або кілька маленьких;
  • Морква – середня, 1 шт .;
  • Томатна паста – 1-2 столові ложки;
  • Зелень, перець, сіль – за смаком.

Почати варто з курки. Дістає курку і добре промиваємо під проточною водою. Якщо шматки великі – їх слід нарізати таким чином, щоб вийшли шматочки середні або дрібні – кому як до смаку.

Тепер черга моркви і цибулі. Цибулю нарізаємо невеликими шматочками. Морква трьом, краще на крупній тертці.

Спеціальним ножем для овочів шаткуємо капусту.

Мультиварку встановлюємо на режим Гасіння. Виставляємо на таймері час – 1 година. Спочатку укладаємо м’ясо. Його необхідно трохи обсмажити. Якщо є спеціальний режим Жарка, можна використовувати його. смажимо в середньому хвилин 15, попередньо злегка посолити.

Наступною йде капуста. Її укладаємо поверх курки. Тушкуємо хвилин 15-20, в залежності від того, наскільки жорстка капуста.

Потім відкриваємо мультиварку, додаємо інші інгредієнти – цибуля, морква, томатну пасту, сіль, зелень. Закриваємо кришку, попередньо змішавши всі інгредієнти до однорідної маси. До закінчення роботи програми можна забути про капусту і зайнятися приготуванням інших страв для святкового столу. Зелень деякі додають при подачі на стіл.

Рецепт просто чудовий – страва виходить смачним, смак насичений. Для пікантності можна додати перець, якщо ви любите гостреньке.


Тушеная капуста с курицей в мультиварке: 0 comments

    Add comments

    admin

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    9 + nineteen =